Đerdap usluge a.d. Kladovo

Zvanična web prezentacija

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
POČETNA Sportsko rekreativni poslovi Bogata sportska jesen i zima

Bogata sportska jesen i zima

Štampa PDF

SRC Jezero ove jeseni i početkom zime bio je stecište brojnih sportski takmičenja od prvenstvenih utakmica, preko različiti turnira do mesta održavanja značajnih sportskih predavanja i tribina.

Tako je nedavno finiš akcije Moja škola moj fudbal koju je organizovao Sportski savez Srbije, upravo održan u SRC Jezero. Tom prilikom Igor Janković predstavnik Fudbalskog saveza Srbije, uručio je sportsku opremu najuspešnijim školama sa područja okruga Bor, i istakao značaj bavljenja sportom pre svega kod učenika osnovnih i srednjih škola.

Tokom jeseni održane su brojne Radničko sportske igre među kojima i 22. Sportski susreti Samostalnog sindikata zanatstva, usluga i preduzetništva Srbije, na kojima su značajno učešće imali i zaposleni ĐERDAP USLUGE a.d., osvojivši veći broj medalja u različitim sportskim disciplinama.

Ovih dana završen je tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu na kome je učestvovao veliki broj ekipa u više starosnih kategorija iz Kladova kao i iz susedne Rumunije. Pobednik turnira postala je ekipa CONEL Energy pobedom nad Planetom. Takođe održan je i turnir u stonom tenisu.

scroll back to top
 

ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo

Matični broj: 17107615

Šifra delatnosti: 02562

PIB: 100694946

scroll back to top

Tekući računi:
160-11908-48 ''Banka Intesa''
205-10793-10 ''Komercijalna banka''
180-7121210000185-35 ''Alpha bank''
efakture@djerdapusluge.co.rs

scroll back to top

scroll back to top
Google+