Đerdap usluge a.d. Kladovo

Zvanična web prezentacija

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
POČETNA Građevinska operativa Od Beograda do Surdulice

Od Beograda do Surdulice

Štampa PDF

Osim poslova u Kladovu značajan broj radnika Đerdap usluga angažovan je i Negotinu, Surdulici, Pirotu, Požarevcu i Beogradu.

U Negotinu za potrebe “Đerdapa II” angažovano je 160 radnika, kako u mašinsko-tehničkom delu, radova na remontu tako i u pripremanju-distribuciji hrane, fizičko tehničkom obezbeđenju, održavanju objekata i zelenih površina.

Nakon Kladova organizaciona celina u Negotinu druga je po veličini i predstavlja značajni deo Društva.

Od 144 zaposlenih u Surdulici najveći broj ih je angažovan na obavljanju elektromašinskih i građevinskih poslova kao i na fizičko-tehničkom obezbeđenju na proizvodnim objektima hidrocentrala. Jedan broj angažovan je u veoma lepim ugostiteljsko turističkim objektima u Surdulici i na Vlasinskom jezeru.

Odmaralište ''Vlasinske HE'' popularno je odmaralište ne samo za radnike elektroprivrede već i za brojne goste iz čitave Srbije. Renomirani ugostiteljski objekat je i “Konak Vlasina” u Surdulici.

U Pirotu trenutno radi 27 zaposlenih. Najveći broj radi na obezbeđenju objekta Hidoelektrane “Pirot”, kao i na elektro-tehničkom održavanju ali i na poslovima čišćenja i ozelenjavanja.

U Beogradu i Požarevcu je trenutno upošljeno 68 radnika na poslovima održavanja priobalja, bunara, crpnih stanica i kanala. Prostor na kome deluju zaposleni u ovom ogranku zaista je veliki i prostire se od Kovina do Donjeg Milanovca. Takodje zaposleni rade na opštim poslovima, fizičko tehničkom obezbeđenju, poslovima čišćenja i održavanja objekata.

Ukupno ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo čini 964 radnika od čega je veći broj u stalnom radnom odnosu dok je jedan broj radnika angažovan na određeno vreme kao i na privremeno povremenim poslovima. Ukupan broj zaposlenih svakodnevno se menja s obzirom na novonastale potrebe PD HE “Đerdap” kao i na proširenje delatnosti Đerdap usluga.

scroll back to top
 

ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo

Matični broj: 17107615

Šifra delatnosti: 02562

PIB: 100694946

scroll back to top

Tekući računi:
160-11908-48 ''Banka Intesa''
205-10793-10 ''Komercijalna banka''
180-7121210000185-35 ''Alpha bank''
efakture@djerdapusluge.co.rs

scroll back to top

scroll back to top
Google+