Đerdap usluge a.d. Kladovo

Zvanična web prezentacija

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
POČETNA Građevinska operativa Građevinska sezona u punom jeku

Građevinska sezona u punom jeku

Štampa PDF

Iako građevinska sezona za zaposlene Građevinske operative i Transporta i mehanizacije ĐERDAP USLUGE a.d. nije prestajala gotovo čitave godine, ovih dana ona je u punom jeku.

Svakim danom otvaraju se nova gradilišta što uz postojeća, čini gotovo stopostotnu upošljenost. Osim radova na uređenju obaloutvrde i rekonstrukciji crpne stanice na Kosovici, trenutno se obavljaju poslovi i na uređenju autobuskih stajališta u Kladovu, iskopu puta u Grabovici, uređenju obaloutvrde u Vajugi kao i vodozahvata Barbaroš u Negotinu.

Za potrebe Hidoelektrane Đerdap I grade se dva autobuska stajališta u ulici Milorada Brujića u Kladovu. Ugovorom je predviđena izgradnja ukupno 6 stajališta.

U naselju Grabovica vrši se iskop zemljišta kao priprema za tamponiranje i asfaltiranje ulica u dužini od 470 metara. Ovaj posao ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo obavljaju kao podizvoiđač firmi Strabag.

Uređenje obaloutvrde vrši se i u naselju Vajuga. Jedan deo je završen a dopremljen je materijal i za nastavak radova.

Uređenje vodozahvata na lokaciji Barbaroš u opštini Negotin podrazumeva zemljane, betonske i bravarske radove. Osim čišćenja kanala i betoniranja oko bunara izvode se radovi i na rekonstrukciji metalne ograde.

scroll back to top
 

ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo

Matični broj: 17107615

Šifra delatnosti: 02562

PIB: 100694946

scroll back to top

Tekući računi:
160-11908-48 ''Banka Intesa''
205-10793-10 ''Komercijalna banka''
180-7121210000185-35 ''Alpha bank''

scroll back to top

 

scroll back to top
Google+