Đerdap usluge a.d. Kladovo

Zvanična web prezentacija

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
POČETNA Građevinska operativa Rekordna građevinska sezona

Rekordna građevinska sezona

PDF

 

Ovogodišnja građevinska sezona, koja se ovih dana završava, jedna je od najznačajnijih po obimu i kvalitetu poslova koji su urađeni. Naime, realizacija Projekta Zaštita naselja Tekija od bujičnih voda vredan više od milion eura, svakako je najveći građevinski poduhvat koji su realizovali građevinci ĐERDAP USLUGE a.d.. Osim toga, gotovo da nema naselja na području opštine Kladovo kao i šire u Podunavlju, gde zaposleni ĐERDAP USLUGE nisu izvodili radove na uređenju infrastrukture.

Poslednji u nizu poslova koji su upravo završeni su rekonstrukcija autobuskog stajališta u Kladovu, zatim završetak radova druge faze kanala Odovan u Grabovici, sanacija puta ka crpnoj stanici Kosovica, kao i uređenje keja u Korbovu.

Autobusko stajalište uređeno je na uglu ulica Stefanije Mihajlović i Dunavske, tako da omogućava lakši pristup autobusima i drugim prevoznim sredstvima.

Sanacija puta prema Kosovici zahtevala je i postavljanje kamenih utvrda koje štite put od nanosa, takozvanih gabiona.

Zaštita naselja Grabovica od bujičnih voda podrazumevala je uređenje kanala Odovan, što je rađeno u dve faze u dužini od 250 metara kao i puta iznad kanala.

Stanovnici Korbova, nakon rekonstrukcije parka u centru naselja, ovih dana dobili su još jedan izuzetno lep prostor. Dunavski kej nekada ponos ovog podunavskog naselja, zahvaljujući radnicima ĐERDAP USLUGE a.d., opet izgleda atraktivno. Postavljena je instalacija i ulično osvetljenje a takođe popločano je samo šetališta.

Inače, vremenske prilike išle su na ruku zaposlenima građevinske operative i transporta i mehanizacije, tako da nije bilo prekida građevinske sezone već su gradilišta bila aktivna tokom jeseni i zime.

scroll back to top
 

ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo

Matični broj: 17107615

Šifra delatnosti: 02562

PIB: 100694946

scroll back to top

Tekući računi:
160-11908-48 ''Banka Intesa''
205-10793-10 ''Komercijalna banka''
180-7121210000185-35 ''Alpha bank''
efakture@djerdapusluge.co.rs

scroll back to top

scroll back to top
Google+