Đerdap usluge a.d. Kladovo

Zvanična web prezentacija

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
POČETNA Građevinska operativa Uređenje Tekije nakon građevinskih radova

Uređenje Tekije nakon građevinskih radova

Štampa PDF

Nakon velikih građevinskih radova na realizaciji Projekta zaštita naselja Tekija od bujičnih voda , privodi se kraju uređenje gradilišta i uklanjanje viška materijala.

 

Takođe, završavaju se bočni delovi stepeništa ka školi, čime je ova centralna pešačka zona u Tekiji nakon prekopavanja i izgradnje velikog odvodnog kanala, dobila konačan izgled. Inače, deo pešačke zone od Dunava do magistralnog puta već je ranije uređen, kao i deo od magistralnog puta do iznad prodavnice a takođe završeni su i odvodni kanali iznad škole kao i zaustavne brane. Nakon katastrofalne poplave u Tekije, nastupio je period kada je ovo naselje izgledalo kao veliko gradilište sa brojnim građevinskim mašinama i radnicima, da bi mu se sada polako vraćao nekadašnji izgled jednog od najlepših mesta kraj Dunava.

Nosilac poslova na realizaciji Projekta zaštita naselja Tekija od bujičnih voda bilo je Akcionarsko društvo ĐERDAP USLIGE sa podizvođaćima, a čitav posao obavljen je veoma kvalitetno u izuzetno teškim uslovima i kratkim rokovima, za šta su zaposleni i menadžmenet ĐERDAP USLUGE dobili značajna priznanja i pohvale od strane predstavnika resornih institucija.

scroll back to top
 

ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo

Matični broj: 17107615

Šifra delatnosti: 02562

PIB: 100694946

scroll back to top

Tekući računi:
160-11908-48 ''Banka Intesa''
205-10793-10 ''Komercijalna banka''
180-7121210000185-35 ''Alpha bank''
efakture@djerdapusluge.co.rs

scroll back to top

scroll back to top
Google+