Đerdap usluge a.d. Kladovo

Zvanična web prezentacija

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
POČETNA Građevinska operativa Projekat zaštite Tekije u završnoj fazi

Projekat zaštite Tekije u završnoj fazi

Štampa PDF

Zaposleni Građevinske operative i transporta i mehanizacije ĐERDAP USLUGE a.d. , završavaju realizaciju Projekta zaštita naselja Tekija od bujičnih voda.

Građevinske mašine ĐERDAP USLUGE već su povučene sa gradilišta, a u toku su finalni radovi na brani kod stare štale koje izvode radnici podizvođača Vodoprivrede iz Požarevca.

Projekat zaštita naselja Tekija od bujičnih voda bio je izuzetno zahtevan kako po pitanju zemljišne konfiguracije tako i po uslovima u kojima su izvođeni radovi. Čitav projekat sastoji se od tri nezavisna dela, to je lokacija centar, lokacija kod stare štale i treći deo tehnički radovi u šumi. Centralni zatvoreni odvodni kanal od Dunava do škole dugačak je 285 metara sa velikom visinskom razlikom i brojnim nivelacionim šahtama , koji se račva kod škole u dva otvorena kanala sa dve zaustavne brane. Kanal kod stare štale postojeći potok usmerava u kanal Oduš. Tehnički radovi u šumi iznad Tekije podrazumevali su izradu pletera i pošumljavanje erozivnog dela.

Ukupana vrednost Projekta zaštita naselja Tekija od bujičnih voda vredan je milion eura, a zaposleni ĐERDAP USLUGE a.d. zajedno sa podizvođaćima ovaj zahtevni posao obavili su u rekordnom roku i izuzetno kvalitetno, za šta su više puta dobili pohvale i priznanja kako od nadzornih tela tako i od najviših državnih funkcionera. Realizacijom ovog projekta ĐERDAP USLUGE su još jednom pokazale da su najveća i najozbiljnija firma u ovom delu Srbije kada je reč o kapitalnim radovima.

scroll back to top
 

ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo

Matični broj: 17107615

Šifra delatnosti: 02562

PIB: 100694946

scroll back to top

Tekući računi:
160-11908-48 ''Banka Intesa''
205-10793-10 ''Komercijalna banka''
180-7121210000185-35 ''Alpha bank''
efakture@djerdapusluge.co.rs

scroll back to top

scroll back to top
Google+