Đerdap usluge a.d. Kladovo

Zvanična web prezentacija

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
POČETNA Građevinska operativa Izgradnja odvodnih kanala u Tekiji

Izgradnja odvodnih kanala u Tekiji

Štampa PDF

Iako vremenski uslovi ne idu na ruku građevincima, zaposleni građevinske operative transporta i mehanizacije ĐERDAP USLUGE, uspešno obavljaju radove na izgradnji odvodnih kanala kroz naselje Tekija.

Radovi su počeli od pristaništa postavljanjem odvodnih cevi preseka dva metra, da bi bili nastavljeni izgradnjom kaskadnih šahti kao i dubokog odvodnog kanala, koji će se protezati duž parka i stepeništa sve do osnovne škole. Na poslovima postavljanja odvodnih cevi i izgradnje odvodnih kanala, kao podizvođač radova angažovana je Vodoprivreda iz Požarevca, koja trenutno radi na postavljanju cevi iznad osnovne škole koje će biti spojeni sa odvodnim kanalom. Svakodnevne padavine znatno otežavaju uslove za rad, ali građevinci uspevaju da urade planirano.

Velimir Ilić, republički ministar za vanredne situacije, i Karmenka Babić, generalni direktor ĐERDAP USLUGE, zajedno sa predstavnicima investitora PD „HE Đerdap“, obišli su gradilište u Tekiji i tom prilikom utvrdili dalju dinamiku poslova na izgradnji zaštite od bujičnih voda u Tekiji.

scroll back to top
 

ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo

Matični broj: 17107615

Šifra delatnosti: 02562

PIB: 100694946

scroll back to top

Tekući računi:
160-11908-48 ''Banka Intesa''
205-10793-10 ''Komercijalna banka''
180-7121210000185-35 ''Alpha bank''

scroll back to top

 

scroll back to top
Google+