Đerdap usluge a.d. Kladovo

Zvanična web prezentacija

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
POČETNA Aktuelna dešavanja Obraćanje zaposlenima

Obraćanje zaposlenima

Štampa PDF

Poštovani radnici Đerdap usluga,

obraćam Vam se kao vaš dugogodišnji direktor, poštujući sva ljudska prava i različite političke stavove i mišljenja, ne dozvolite da vas u ovom političkom marketingu zbuni izjava našeg sugrađanina i kandidata na izborima za Predsednika Opštine, Radovana Arežine, predstavnika SPS-a.

Neprimereno je, da bilo ko od političkih stranaka, u svojoj kampanji koristi zaposlene Đerdap usluga i umesto nas samih, rešava status Đerdap usluga i po tom pitanju organizuje u subotu 26.03.2022.god od 10h na Trgu Kralja Petra u Kladovu, skupljanje potpisa za rešavanje našeg statusa u EPS-u.

 

Ne osvrćite se na peticiju u vezi ovog pitanja, jer Đerdap usluge imaju rešeno pitanje statusa i svoje ugovore sa EPS-om.


Podržavam buduću borbu bilo kog Predsednika Opštine koji će na predstojećim izborima biti izabran, na legitiman i demokratski način i njihovu buduću borbu da u prioritete svog programa daju značaj postojanja i opstanka Đerdap usluga u našem gradu. Ali ne podržavam da se pred nastupajuće  izbore, skupljanjem vaših potpisa promovišu pojedinci i na taj način istakne značaj Đerdap usluga, a da ispred te PETICIJE ne stoji vaš generalni direktor, kao pokretač i nosilac jedne takve inicijative.


Duboko sam kao generalni direktor razočarana kakav je politički potez pred izbore povukao gdin Radovan Arežina.


Borbu za naše buduće poslove i naš opstanak vodiće vaš direktor i rukovodstvo, zajedno sa vama.


Budite dosledni svog stava i mišljenja i sada i uvek, ali je moja obaveza da vas obavestim i zamolim da sačekate sastanak koji ću sa vama organizovati nakon izbora  i objasniti vam politiku našeg Društva i našeg kapitala.

 

Vaša direktorica,

Babić Karmenka

 

scroll back to top
 

ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo

Matični broj: 17107615

Šifra delatnosti: 02562

PIB: 100694946

scroll back to top

Tekući računi:
160-11908-48 ''Banka Intesa''
205-10793-10 ''Komercijalna banka''
180-7121210000185-35 ''Alpha bank''
efakture@djerdapusluge.co.rs

scroll back to top

scroll back to top
Google+