Đerdap usluge a.d. Kladovo

Zvanična web prezentacija

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
POČETNA Aktuelna dešavanja Dve decenije uspešnog poslovanja i rada

Dve decenije uspešnog poslovanja i rada

Štampa PDF

Akcionarsko društvo za pružanje usluga ĐERDAP USLUGE , obeležilo je 29.februara dvadeset godina kontinuiranog rada i razvoja.

Svečanosti povodom značajnog jubileja, prisustvovali su Velimir Ilić, republički ministar za vanredne situacije, članovi menadžmenta i predstavnici Društva kao i brojni poslovni partneri i prijatelji.

Karmenka Babić , generalni direktor ĐERDAP USLUGEa.d ukazala je na značaj razvoja Društva, koje je za dvadeset godina prošlo put od trideset do više od hiljadu radnika kao i na potrebu prilagođavanja uslovima tržišta i sve veće konkurencije. Realizujemo velike projekte i radimo ne samo za PD „HE Đerdap“, već sve više i za treća lica. Radnici i menadžment u dosadašnjem periodu dokazali su se svojim radoma, zalaganjem, i stručnošću i predstavljaju nešto najvažnije u Društvu.

Velimir Ilić ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije rekao je da su ĐERDAP USLUGE a.d. znanjem, kvalitetom kao i opremljenošću nezaobilazni poslovni subjekt u ovom delu Srbije. Posebno vredno je istaći doprinos zaposlenih na otklanjanju posledica poplava u ovom delu Istočne Srbije kao i realizaciji projekta Zaštita naselja Tekija od bujičnih voda.

scroll back to top
 

ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo

Matični broj: 17107615

Šifra delatnosti: 02562

PIB: 100694946

scroll back to top

Tekući računi:
160-11908-48 ''Banka Intesa''
205-10793-10 ''Komercijalna banka''
180-7121210000185-35 ''Alpha bank''
efakture@djerdapusluge.co.rs

scroll back to top

scroll back to top
Google+