Đerdap usluge a.d. Kladovo

Zvanična web prezentacija

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
POČETNA Aktuelna dešavanja Zahvalnice za doprinos u otklanjanju posledica poplava

Zahvalnice za doprinos u otklanjanju posledica poplava

Štampa PDF

Na svečanoj sednici povodom Dana opštine Kladovo, 26. aprila u Domu Kulture, za angažovanje u otklanjanju posledica septembarskih poplava na području opštine Kladovo uručene su zahvalnice pojedincima , organizacijama,

 

Mesnim Zajednicama i Društvima. Među zaslužnim dobitnicima , našli su se ĐERDAP USLUGE i Vladica Čolanić operativni rukovodilac Tima za vanredne situacije.

Menadžment i zaposleni ĐERDAP USLUGE od prvog trenutka sepetembarskih poplava nesebično su se uključili u zaštiti stanovništva i objekata, kao i u otklanjanju posledica poplave na području čitave opštine. Sva raspoloživa mehanizacija i ljudstvo ĐERDAP USLUGE našla se na raspolaganju Opštinskom štabu za vanredne situacije, što je bilo dragoceno u ublažavanju posledica i normalizaciji života na području opštine. Vladica Čolanić , operativni rukovodilac Tima za vanredne situacije neposredno je rukovodio akcijama kako u prvim trenucima stihije tako i tokom trajanja vanredne situacije.

Takođe zahvaljujući Građevinskoj operativi ĐERDAP USLUGE realizuje se kapitalni projekat zaštite naselja Tekija od bujičnih voda.

scroll back to top
 

ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo

Matični broj: 17107615

Šifra delatnosti: 02562

PIB: 100694946

scroll back to top

Tekući računi:
160-11908-48 ''Banka Intesa''
205-10793-10 ''Komercijalna banka''
180-7121210000185-35 ''Alpha bank''
efakture@djerdapusluge.co.rs

scroll back to top

scroll back to top
Google+