Đerdap usluge a.d. Kladovo

Zvanična web prezentacija

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
POČETNA Aktuelna dešavanja Veliko priznanje generalnom direktoru Karmenki Babić

Veliko priznanje generalnom direktoru Karmenki Babić

Štampa PDF

Karmenka Babić, generalni direktor ĐERDAP USLUGE dobila je priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“, kao Naj žena u biznisu u Timočkoj Krajini, za uspešno rukovođenje i kontinuitet poslovnih rezultata.

 

Ovo izuzetno značajno društveno priznanje dodeljuje Agencija Medija Invent iz Novog Sada , Novosadski i Beogradski Univerzitet uz pomoć privrednih komora Srbije i lokalnih samouprava. Priznanje je dodeljeno, na svečanosti u Boru 18.marta i sastoji se od Plakete i Zlatnika sa likom Miše Anastasijevića. O značaju ovog društvenog priznanja najbolje govori podatak da se među dobitnicima ove godine nalaze: ambasador Kraljevine Norveške Nils Ragnar Kamsvag, opština Bor i drugi značajni privredni i društveni subjekti.

Karmenka Babić na svom profesionalnom putu u ĐERDAP USLUGE utkala je sebe u sve procese rada, dajući veliki doprinos najpre kao finansijski rukovodilac i šef računovodstva, zatim kao rukovodilac službe za plan, analizu i statistiku, tehnički direktor, rukovodilac službe za spoljnotrgovinsko poslovanje, finansijski direktor, i najzad kao Generalni direktor od 2009. godine do danas. Uspela je uprkos turbulentnom tržištu da bude istaknuta menadžerka koja uspešno rukovodi, iza koje stoji kontinuitet poslovnih rezultata.

Karmenka Babić - na prvom mestu dama, ali u poslovnom svetu lider u istočnoj Srbiji, kada je pružanje širokog spektra usluga hidroelektranama i radovima u priobalnom pojasu Dunava u pitanju, ali i infrastrukturnim projektima za potrebe šire društvene zajednice.

Menadžment predvođen generalnom direktorkom, Karmenkom Babić, uspeo je da u vreme recesije u Srbiji u 2011. i 2012. godini obezbedi rast meren velikim koracima, posebno se razvija građevinski sektor, zatim sektor trgovine i ugostiteljstva, kao i usluge iz oblasti sporta i kulture i usluge elektro mašinskih radova na remontu i revitalizaciji hidroagregata na Hidroelektranama Đerdap širom istočne Srbije. Kupovinom imovine dva preduzeća u stečaju, povećana je ukupna imovina Društva i stvorene su osnove za nove delatnosti kao na primer tehnički pregled vozila, itd.

Vizija menadžmenta koji predvodi generalnI direktor Karmenka Babić jeste da sa novim objektima i poslovima Đerdap usluge posluju nezavisno na tržištu, što više sa novim partnerima, uz tradicionalno odličnu poslovnu saradnju sa svojim glavnim partnerom i naručiocem usluga, Privrednim društvom Đerdap i na taj način da postane lider u pružanju usluga ove vrste u regionu, ali i istočnoj Srbiji. Sve to kroz prizmu društveno odgovornog poslovanja, poštujući međunarodne standarde menadžmenta kvalitetom, zaštite životne sredine, te bezbednosti i zdravlja na radu, uz permanentnu brigu i ulaganje u ljudski resurs kompanije, kao najvažnijem resursu. Društveno odgovorno poslovanje je za Đerdap usluge imperativ i podrazumeva stavljanje svih aspekata kompanijskog delovanja kao što su ekonomski, ekološki i socijalni u funkciju opšteg dobra, što su Đerdap usluge pokazale delovanjem, na primer, u nedavnim nemilim vanrednim situacijama.

Direktorka Karmenka Babić promoviše unutar firme, ali i svim zainteresovanim stranama da su Đerdap usluge duboko svesne da dugoročno pozicioniranje kompanije na tržištu i kontunuirano unapređenje poslovanja moguće je samo ukoliko se osnovne vrednosti filozofije društvene odgovornosti ugrade u poslovnu politiku Đerdap usluga. ĐERDAP USLUGE na čelu sa Karmenkom Babić upravo to i čine.

scroll back to top
 

ĐERDAP USLUGE a.d. Kladovo

Matični broj: 17107615

Šifra delatnosti: 02562

PIB: 100694946

scroll back to top

Tekući računi:
160-11908-48 ''Banka Intesa''
205-10793-10 ''Komercijalna banka''
180-7121210000185-35 ''Alpha bank''
efakture@djerdapusluge.co.rs

scroll back to top

scroll back to top
Google+